Sagan & karaktärerna

När mi&u skapades visste vi att vi ville göra något unikt. Vårt koncept är att skapa vår kollektion baserad utifrån våra sagofigurer.

En saga som handlar om vänskap och gemenskap där prinsen och prinsessan har huvudrollerna och träffar många nya vänner under sina äventyr! Dessutom har det alltid varit viktigt för oss att våra produkter är ekologiska och närproducerade så långt det är möjligt för oss.

Sagan


Det här är den stora vackra huvudstaden. Här är det alltid full fart. Det finns många nya platser att upptäcka. Kanske finns det en hemlig gång under husen. Vart leder den?
I ett av de höga husen bor en prins som heter Edvin och i ett annat hus bara runt hörnet bor en prinsessa som heter Sigrid. Prinsen och prinsessan är bästa vänner.
Bland de höga husen, smala gränderna och kullerstensgator leker prinsessan och hennes bästa vän prinsen. Prinsessan och prinsen hittar på roliga påhitt. Upptäcker nya spännande ställen och träffar nya vänner. Följ med på vår sagoresa..

prinsen-färg
Prins Edvin & prinsessan Sigrid

 

Varje dag är ett nytt äventyr för den nyfikna prinsessan och den lite blyge prinsen.
En dag hittar de en hemlig gång under staden som de genast blir nyfikna på att utforska. För prinsen och prinsessans vän katten Fina som bor högst uppe i ett av tornen i det högsta huset och har koll på allt som händer, hon har berättat att det finns en skatt gömd i ett hemligt rum under staden.

Katten Fina är en klok katt som kan så mycket och det bästa prinsen vet är att sitta och lyssna på katten Fina som berättar om många spännande äventyr som hänt i den stora vackra staden som prinsen och prinsessan bor i.

En saga om vänskap, äventyr och om att hjälpa en vän att förverkliga sina drömmar!
FÖR OM MAN TROR TILLRÄCKLIGT MYCKET PÅ SIN DRÖM – KAN DEN BLI VERKLIGHET!!

Ombyggnad pågår! Inom kort öppnar vår nya webbutik, ingen order kommer behandlas. Du hittar oss på miandu.se där är du välkommen att beställa. Avvisa