Om oss

mi&u design är ett svenskt designföretag inriktade på ekologiska barnkläder med en stilren & charmig design. Med våra sagofigurer i spetsen vill vi ge alla barn, föräldrar en helhetsupplevelse där sagan och karaktärerna i sagan skapar våra produkter och ger plats för barnets nyfikenhet och fantasi.

mi&u design är grundat av Ingela Karlsson & Marica Holm Mattsson

I vårt helhetstänk arbetar vi med hållbarhet i allt från funktion och passform till kvalitet och pedagogiskt nytänkande när vi skapar våra kläder. Vi vill samtidigt ta vårt ansvar och har därför valt att ta fram ekologiska barnkläder för att inspirera föräldrar att handla mera miljömedvetet. Vi jobbar med Qualitex som är ett GOTS certifierad företag för att vara säkra på att kunna erbjuda ekologiska och giftfria barnkläder till våra kunder.

Första kollektionen är designad i Stockholm där vi finner vår inspiration och producerad i Estland under schyssta arbetsförhållande samt kortare transporter – mindre påverkan på miljön!

För några år sedan skapades varumärket mi&u design av oss Marica Holm Mattsson och Ingela Karlsson. mi & u med m som i Marica och i som i Ingela & u för alla små underbara prinsar och prinsessor i världen som vi vill dela vår kärlek och lekfullhet till. Vi brinner båda för design och form och att få skapa och vara kreativa är det som ligger oss varmt om hjärtat.

Välkommen till mi&u <3

 

 

Ombyggnad pågår! Inom kort öppnar vår nya webbutik, ingen order kommer behandlas. Du hittar oss på miandu.se där är du välkommen att beställa. Avvisa