FAQ/Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna, hittar du inte ditt svar här kontakta oss gärna på info@miandu.se.

Vart kan jag hitta skötselråd?

LEVERANS & FRAKT

Svar: Skötselråd & produktinformation

När får jag min beställning?

Svar: Vi skickar din order normalt inom 2-4 arbetsdagar. Vid speciella tillfällen kan leveranstider avvika. Leveransmetoder som används är i första hand PostNord. I samband med att din order lämnar vårt lager får du automatiskt ett meddelande om detta via mail.

Finns det en möjlighet att fÅ min beställning levererad till en annan adress än min hemadress? 

Svar: Vill du ha ett paket skickat till en annan valfri adress, behöver du ange den nya leveransadressen i kassan i samband med betalningen-

Min beställning har blivit levererad men var inte komplett, eller felaktig vara levererades. Hur går jag tillväga? 

Svar: Kontakta oss på info@miandu.se så hjälper vi dig. Uppge ditt namn, orderbekräftelse samt beskriv kortfattat vad som blivit fel, så återkommer vi så fort vi kan. Ange om du önskar byte, det blev fel vara eller fel storlek, eller om det är något fel som uppstod under leveransen.

RETURER 

mi&u design följer distansköplagen, vilken betyder att du som kund har full retur och bytesrätt i 14 dagar efter mottagen leverans. Ångerfristen gäller på hela sortimentet.

För att distansköplagen ska gälla måste varan vara oanvänd och otvättad och returneras i sin originalförpackning. Om produkten är använd eller har förstörts gäller inte retur eller bytesrätt och ingen återbetalning sker.

Vid byte eller retur står du som kund för returkostnaden till oss medans vu betalar portot tillbaka till dig vid eventuellt byte av vara. Kontakta alltid oss via e-post info@miandu.se innan du skickar tillbaka varan så mailar vi en retursedel till dig där du kan fylla i nödvändig information. Tänk på att alltid spara kvitto på försändelsen vid retur.

Retursedeln tillsammans med varan/varorna du önskar returnera/byta skickas till följande adress:

mi&u design

Såningsvägen 230

17552 Järfälla

Om mi&u design mot förmodan levererat andra varor än de du beställt står vi självfallet för alla omkostnader i samband med returen.

Ombyggnad pågår! Inom kort öppnar vår nya webbutik, ingen order kommer behandlas. Du hittar oss på miandu.se där är du välkommen att beställa. Avvisa