Okategoriserade

mi&u + barntema

Sedan en tid tillbaka finns mi&u på barntema.se. Det är vi förstås superglada över och vill passa på att berätta lite om barntema och hur det hela fungerar. Kanonbra idé tycker vi att samla massa olika barnsaker på ett och samma ställe. Du kan alltså lätt välja och vraka och beställa från fler olika barnmärken samtidigt och det bästa av allt, du betalar bara en frakt – toppen va?!

Så fungerar Barntema? (Så här skriver barntema på sin hemsida.)

Barntema är en marknadsplats som samlar flera olika butiker på ett och samma ställe. Du köper och betalar allt på Barntema.se och betalar aldrig mer än en fraktkostnad (och fri frakt över 800 kr). Se det som ett stort köpcentrum med barn- och babyartiklar men med bara en kassa. Vi på Barntema säkerställer efter din beställning att vardera butik skickar hem produkterna till dig utan extra kostnad.

Barntemas affärsidé

Både online och i den fysiska världen finns det hundratals små och medelstora, mysiga och unika, butiker som kan vara svåra att hitta. Genom att samla så många av dessa butiker som möjligt tror vi att Barntema kan hjälpa dig som kund att hitta det lilla extra. Och inte nog med det! Genom att handla genom Barntema stöttar du svenska småföretagare och bidrar till att butiker på landsbygd och i mindre orter kan finnas kvar. På samma sätt stöttar du mindre e-handlare som inte har kunskap eller resurser att ta plats på Google jämte storföretagen. På Barntema blir små butiker Stora.

Vår målsättning är att göra det enklare för dig som kund samtidigt som vi hjälper små och mindre företag att nå ut och säkra sin framtid. På Barntema hittar du produkter från flera olika butiker, som du enkelt beställer ifrån genom Barntema.

Varmt välkommen –> börja shoppa nu.

Klicka HÄR för att komma direkt till mi&u kollektionen

 

Du kanske gillar detta också!

Leave a Comment

Ombyggnad pågår! Inom kort öppnar vår nya webbutik, ingen order kommer behandlas. Du hittar oss på miandu.se där är du välkommen att beställa. Avvisa