mi&u om mi&u

Hej! i som i ingela

mi&u är skapat av Marica Holm Mattsson och Ingela Karlsson. Bakom bokstaven i finns ingela. Dags att känna på pulsen på Ingela!

Hej Ingela!

Vilka 3 ord beskriver din personlighet bäst?

Målmedveten, optimist och en drömmare.

Hur gammal är du? Hur gammal känner du dig?

Jag såg dagsljuset på BB i Nyköping för 30 år sedan, men i sinnet känner jag mig fortfarande som 20 även om jag är tacksam för min ålder och den kunskap och erfarenhet man har nu som man trodde sig ha för 10 år sedan.

Vad är lycka för dig?

Töntigt nog så skulle jag säga till mångas förtvivlan att lycka för mig är att fånga varje dag. Att se de små sakerna i vardagen som gör mig glad, att leva i nuet och inte tänka på morgondagen. Detta gör att man får ut mer av varje dag och bekymren för framtiden blir färre. Det svåra är att i vår dagliga stress stanna upp och verkligen njuta av vad vi har och inte jämt sträva mot mål som ska uppnås.

Vart finner du din inspiration?
Inspirationen finner jag överallt och ingenstans, allt beror helt på min sinnesstämning. När jag behöver fylla på inspirationen så är en tidig och då menar jag tidig morgonpromenad med en bra podd i öronen något av de bästa jag vet. Just nu så är det Framgångspodden som oftast är på i öronen när jag går mina tidiga promenader. Annars rensar jag gärna tankarna med en löptur i naturen, skogen ger mig ett lugn och ny inspiration.

Vilken är din favoritplats att jobba ifrån?
Jag har två stycken favoritplatser som jag finner lugn och inspiration att arbeta ifrån, den ena är att sitta vid köksön på landet och blicka ut över vår natursköna tomt och djurlivet som lugnt och stilla rör sig i skogen.
Min andra plats är konstigt nog sängen, känner att mysigheten under ett fluffigt täcke får mig avslappnad och samtidigt fokuserad att färdigställa olika typer av jobb.

Berätta lite om din passion för modedesign?
Dior, Gucci och Prada är några få av en hel värld av vackra kläder som har inspirerat mig och satt mina mål för vad jag en gång i framtiden alltid velat bli eller nå upp till. Jag har sedan jag kan minnas haft en målmedvetenhet som många i min omgivning har fått erfara både på ett positiv och negativ sätt. Jag har alltid haft ett mål och fokus mot min dröm men haft öppna sinnen för sidospår på vägen dit, nu har jag hittat mitt Gucci och för mig är det mi&u design.

Var växte du upp?
Jag växte upp i en liten by som heter Björnlunda, i hjärtat av Sörmland.

Din familj, hur ser den ut?
Min familj består av min sambo Björn. Min mamma Christina som är helt fantastisk och hjälper oss med bokföring och allt annat ekonomiskt i bolaget samt min pappa Lars-Åke, vi är en liten men mysig familj som hjälper varandra i vått och torrt.

Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Jag är definitivt en morgonmänniska, jag älskar att gå upp och ut när ingen annan är vaken, älskar lugnet som råder i ett annars stressigt Stockholm och se staden vakna. Allra bäst är Stockholm och tidiga mornar vid den här tiden på våren när naturen och dess djurliv sakta vaknar till liv.

Vad fick dig att skratta senast?
Det var när jag lyssnade på Wahlgren&Wistams podd, de har en kategori som heter bikten som är helt makalöst rolig! En förövrigt grymt härlig podd att lyssna på om man vill skratta mycket!

Vilken färg dominerar i din garderob?
Detta är en knepig fråga eller inte! haha, jag skulle säga att den färg som dominerar min garderob är rosa, rosa och åter rosa
Jag är en färgsprakande person och jag hoppas att jag för alltid kommer bära färg, de gör mig både glad och ger mig power!

Slutligen några rader från Marica som driver mi&u tillsammans med Ingela.

Att få starta och driva mi&u tillsammans med Ingela är en av de roligaste sakerna jag gjort i livet. Känner både tacksamhet och lycka att Ingela ivrigt pushade på att vi skulle ta vår dröm ett steg vidare! För mig betyder Ingela mycket både som kompanjon och vän. En tjej som alltid levererar 100% av inspiration, glädje, sprallighet och ger järnet. ”Lagom är så förbaskat tråkigt” är några ord som jag tycker beskriver Ingelas färgstarka och underbara personlighet. Det blir liksom aldrig tråkigt att umgås och driva mi&u med Ingela, tillsammans är vi alltid på gång med nya äventyr!

Tack för att ni tog er tid att läsa och vi avlutar med Ingelas motto:
Livet är en dans på rosor, gäller bara att se upp så man inte trampar på taggarna

Du kanske gillar detta också!

Leave a Comment

Ombyggnad pågår! Inom kort öppnar vår nya webbutik, ingen order kommer behandlas. Du hittar oss på miandu.se där är du välkommen att beställa. Avvisa