mi&u

VÄLKOMMEN till mi&u bloggen!

Vi önskar dig varmt välkommen till mi&u bloggen! 

Genom vår blogg vill vi att du ska få chans att lära känna oss som står bakom mi&u! Vem är vi? Hur tänker vi när vi arbetar, varför satsar vi på ekologiskt, kvalitet och design? Nyheter som är på gång! Tips & smarta idéer som underlättar din vardag om allt från vad du bör packa ner i BB-väska, hur du tvättar miljövänligt, fixar de första matportionerna till barnets utvecklingsfaser. Vi kommer även att bjuda på ett och annat DIY tips att pyssla med familjen och dela med oss av artiklar vi tror kan intressera dig!

Vi blir superglada om du har några frågor eller önskemål på vad du vill läsa om på bloggen! Tipsa direkt i kommentarer eller maila oss på info@miandu.se

Välkommen önskar Marica & Ingela <3

Du kanske gillar detta också!

Leave a Comment

Ombyggnad pågår! Inom kort öppnar vår nya webbutik, ingen order kommer behandlas. Du hittar oss på miandu.se där är du välkommen att beställa. Avvisa